„Палома” предлага на своите гости голямо разнообразие от услуги, осигуряващи допълнителни удобства за приятна и пълноценна почивка:


  • басейн и шезлонг
  • wi-fi и лоби бар
  • зала за детски игри
  • 24-часова рецепция
  • сейф
  • медицинска помощ


Хранене и напитки


Закуската в „Палома” се сервира на блок маса. На разположение на гостите са изискан лоби бар и просторен външен бар на басейна, където освен алкохолни и безалкохолни напитки се сервират бърза закуска и десерти.


Зала за закуски


Закуската се сервира в обособена зала на блок маса. Мястото е просторно и предлага достатъчно места за всички гости. След предварителна заявка залата може да бъде наета и за организиране на празнични вечери и други тържества.
Лоби бар


Денонощен лоби бар предлага напитки и коктейли, а през деня – и леки закуски и десерти. Мястото е удобно и прохладно в горещите летни часове.Открит басейн


Басейнът с прилежащия му бар са разположени встрани от уличния шум и предлагат комфортна алтернатива за почивка под слънчевите лъчи, комбинирана с освежаващи напитки и лека закуска. На разположение на гостите са удобни шезлонги и чадъри.
Интернет кът


Непосредствено до рецепцията, на ваше разположение е обособен интернет кът с компютри за тези, които и през ваканцията си имат нужда да останат във връзка с останалия свят. Безжичната връзка позволява удобен достъп до световната мрежа от всяка точка на хотела.Детски кът


Обособеният детски кът е със самостоятелни баня и тоалетна. Той е идеален за малки деца и предлага голямо разнообразие от детски игри и забавления, докато родителите са на плаж или разходка.